Zoeken naar sub vrouw

Uw zoekactie voor sub vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pascal 55 jaar Limburg - Lanaken
Sidekick
Ik ben gebonden, maar op zoek naar een vrouw die zelf ook eens een sidekick wil proberen. Ik kan verplaatsen. Discretie gewenst.  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
Duracell 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vrouw gezocht om hele nacht mee te stoeien ..
Al een Jaar single en lang genoeg braaf geweest moet dringend wat stoom afblazen, ik zoek een vrouw met veel zin (je leeftijd if gewicht niet van belang) Ben dominant maar massseer, bef ook graag maar hou ook van kinky stuff ;) speel graag in op je fantasien.. als ik een vrouw vind om mee af te spreken verwijder ik deze advertentie , Aldric Mr mojo op s media.  

Vrouw gezocht om hele nacht mee te stoeien ..
Sikici84 39 jaar Limburg - Leopoldsburg
Een geile vrouw
Hallo dames , ik ben een single man van 40j licht baard m74 ,78kg ,besneden en zeer geil.ik zoek een geile dame voor een leuke paar uur.ik kan ontvangen en verplaatsen.  

Een geile vrouw
gisteren
Jonger 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar ouder
Goede avond dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0474114322
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
gisteren
koen 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Tuin hulp
Man zoekt leuke vrouw om wat te helpen in de tuin, daarna kunnen we wat stoeien  
gisteren
Verwenpiet 38 jaar Antwerpen - Herentals
Pijpdate gezocht voor deze avond
Welke vrouw heeft zin om een lekkere stijve in haar mondje te nemen. Ik ben fatsoenlijke man, discretie en hygiëne zijn gewenst. Ik wacht op jullie bericht.  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Leuke ontmoeting en date(s) deze zomer
Zoek een leuke vrouw die het zou zien zitten om eens kennis te maken met een lieve man van bijna 34 jaar. Zoek iemand waar er toch een bepaalde klik mee is. En die het deze zomer zou zien zitten om af en toe eens iets leuks te doen. Bij klik kan een leuke reis samen zeker ook tof zijn. Ben verder 1m78, 73 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Zoek iemand die positief in het leven staat maar toch iets mist in haar leven. Kennismaking kan op veel manieren zolang het maar leuk blijft.  

Leuke ontmoeting en date(s) deze zomer
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10